Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Olivolja | |
1 st | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Vanliga morötter | |
400 g | Potatis Fast | |
1,5 st | Rödlök | |
1 tsk | Timjan - torkad | |
600 g | Chorizo | |
200 g | Vitkål | |
1 st | Zucchini | |
75 g | Fetaost | |
0,5 st | Gul lök | |
1 tsk | Honung Flytande |
Sätt ugnen på 200 grader.
Chorizofräs: Skär varje korv i tre bitar. Skala morötter, potatis och lök. Skölj vitkål, zucchini och paprika. Skiva potatis och morötter i 1 cm tjocka skivor och skär löken i klyftor. Skär zucchini, paprika och vitkål i lite större bitar.
Lägg allting på en plåt och ringla över olivolja, honung och krydda med timjan, salt och peppar efter smak. Blanda om ordentligt med händerna och sätt in i ugnen ca 25-30 min.
Smula fetaost över chorizofräset vid servering.
Näringsvärde: Kcal: 641 Fett: 42 g Protein: 30 g Kolhydrater: 33 g
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel