Gå vidare till huvudinnehåll
Fajitas med halloumi- och grönsaksfräs
Mari Bergman

Fajitas med halloumi- och grönsaksfräs

30 minEnkelt
227,10 kr
4 portioner 32,56 kr per portion
Fyll din fajitas med halloumi- och grönsaksfräs, lättlagat och fräscht med smak av chili och paprika. Fantastiskt gott helt enkelt!

Tillbehör
0,5 stIsbergssallat
0,5 stGurka
125 gKörsbärstomater
1 dlCreme Fraiche Naturell
320 gTortilla Wrap
Halloumifräs
1 tskPaprikakrydda
200 gHalloumi
0,5 dlVatten
1 tskSpiskummin
2 klyftaVitlök Vanlig
2 krmSalt
1 tskHonung
0,5 stChilipeppar Färsk
1 mskTomatpuré
125 gKörsbärstomater
1 stRödlök
380 gKidneybönor
225 gHaricot Verts Fryst
1 tskTorkad oregano
1 stRöd Paprika
Instruktioner
1

Halloumifräs: Tärna halloumin. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.

2

Hetta upp olja i en stekpanna och fräs halloumi, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt välsköljda bönor, tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme 5 min.

3

Tillbehör: Skölj och strimla salladen. Skölj och skär gurkan i bitar och halvera tomaterna. Lägg upp i en skål.

Fyll tortillabröden med sallad, halloumifräs och lite creme fraiche. Vik ihop och servera med grönsakerna vid sidan om.

Näringsvärde: 635 kcal, 27 g protein, 26 g fett, 66 g kolhydrater.

Bild:

Sanna Livijn Wexell