Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
0,5 st | Isbergssallat | |
0,5 st | Gurka | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
320 g | Tortilla Wrap | |
Halloumifräs | ||
1 tsk | Paprikakrydda | |
200 g | Halloumi | |
0,5 dl | Vatten | |
1 tsk | Spiskummin | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Salt | |
1 tsk | Honung | |
0,5 st | Chilipeppar Färsk | |
1 msk | Tomatpuré | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 st | Rödlök | |
380 g | Kidneybönor | |
225 g | Haricot Verts Fryst | |
1 tsk | Torkad oregano | |
1 st | Röd Paprika |
Halloumifräs: Tärna halloumin. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs halloumi, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt välsköljda bönor, tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme 5 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen. Skölj och skär gurkan i bitar och halvera tomaterna. Lägg upp i en skål.
Fyll tortillabröden med sallad, halloumifräs och lite creme fraiche. Vik ihop och servera med grönsakerna vid sidan om.
Näringsvärde: 635 kcal, 27 g protein, 26 g fett, 66 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel