Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Sallad | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 30 g | Ruccolasallat | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 2 krm | Flingsalt | |
| 0,5 dl | Balsamvinäger | |
| Ugnsbakade tomater | ||
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 4 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 500 g | Körsbärstomater | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 dl | Balsamvinäger | |
| Mozzarellafylld kyckling | ||
| 1 msk | Basilika - torkad | |
| 125 g | Mozzarellaost | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 600 g | Färsk kycklingfilé | |
| Till servering | ||
| 4 dl | Couscous | |
Värm ugnen till 250°C.
Tillred couscous enligt förpackningens anvisningar. Tillsätt gärna en buljongtärning till kokvattnet. Skölj körsbärstomaterna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Lägg tomaterna i en ugnsfast form tillsammans med vitlök, olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra. Ställ in i ugnen i ca 5 minuter.
Skär/dela varje kycklingfilé på bredden till två tunna skivor. Skär mozzarellan i 8 tunna skivor. Lägg en mozzarellaskiva på varje kycklingskiva. Strö basilika över och rulla ihop. Salta och peppra. Placera kycklingrullarna med skarven nedåt ovanpå tomaterna i formen. Sänk värmen till 225°C och fortsätt steka ca 15-20 minuter eller tills kycklingen är klar.
Skölj och arrangera salladen. Smaksätt med olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.
Servera salladen till den ugnsbakade kycklingen, tomaterna och couscousen.

291,54 kr /kg

111,80 kr /kg

135,60 kr /kg

158,92 kr /kg

1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
51,90 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

26,95 kr

131,90 kr /l

217,27 kr /kg

2 900,00 kr /kg