Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pizza | ||
400 g | Pizzadeg | |
1 tsk | Honung Flytande | |
150 g | Getost, Chevre | |
50 g | Pinjenötter | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
125 g | Sparris Färsk | |
1 st | Rödlök | |
240 g | Färsk persika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Övrigt | ||
1 st | Bakplåtspapper |
Sätt ugnen på 200-225 grader.
Pizza: Bred ut 1 dl yoghurt på varje pizzabotten. Skölj och skiva persikorna och skala och skiva rödlöken tunt. Skär bort det träiga längst ner på sparrisen och skär sparrisen i tunna skivor på längden. Skiva getosten.
Fördela persikoskivor, getost, rödlök och sparris över pizzabottnarna. Ringla över lite honung och grädda i ugnen ca 10-15 min beroende på ugnstyp.
Ta ut pizzan och strö över pinjenötter och krydda med salt och peppar efter smak.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt