Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
1 tsk | Kardemumma Mald | |
1 tsk | Kanel Malen | |
1 tsk | Ingefära Malen | |
8 dl | Havredryck Naturell | |
2 tsk | Honung | |
1 dl | Vatten | |
1 msk | Torkad gurkmeja | |
4 tsk | Kokosolja |
Värm gurkmeja, ingefära, kardemumma, kanel, svartpeppar, kokosolja, honung, vatten och hälften av havremjölken i en kastrull på svag värme.
Skumma resten av havremjölken.
Fördela gurkmejamjölken i 4 koppar och toppa med den skummade havremjölken. Pudra över lite kardemumma och servera.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Ingefära Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel