Teriyakibowl med glasnudlar
Findus

Teriyakibowl med glasnudlar

30 minEnkelt
366,30 kr
4 portioner31,71 kr per portion
Vegetariska strimlor i teriyakisås tillsammans med färgsprakande grönsaker, glasnudlar och löskokt ägg. Tips: Toppa gärna respektive bowl med picklad rödlök.

Kryddsås
2 mskSesamolja
0,5 mskFärsk ingefära
1,5 dlTeriyakisås
Bowls
80 gHuvudsallat
280 gVegetariska Strimlor/Strips
160 gGurka
60 gEdamamebönor
280 gGlasnudlar
4 stÄgg
120 gVanliga morötter
2 stAvokado
Topping
25 gKrasse
1 tskSesamfrö Skalat
0,25 stKoriander - färsk
Instruktioner
1

Blanda ingredienserna till kryddsåsen i en skål. Koka äggen löskokta, ca 5-6 minuter.

2

Strimla/svarva moroten och gurkan, dela salladen i mindre bitar, gröp ur avokadon och dela den i mindre bitar och tillred glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen.

3

Stek Pease-strimlorna från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning. När strimlorna fått lite stekyta så blanda i kryddsåsen.

4

Lägg upp strimlorna och övriga ingredienser i en bowl och avsluta med toppingen. Färdig att servera.