Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
1 st | Rödlök | |
150 g | Fetaost | |
1 st | Granatäpple | |
70 g | Färsk bladspenat | |
Sötpotatis | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
900 g | Sötpotatis | |
1 kg | Fläskkotlett | |
1 msk | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Japansk soja | |
1 krm | Salt |
Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet fritt från senor och hinnor. Salta och peppra. Stek i smör så att steken får färg runt om. Lägg i en form och häll på soja. Stek i 1,5 timmar. Låt vila under folie. Använd skyn som sås.
Sötpotatis: Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatisen. Blanda med olja, salt och peppar. Lägg i en ugnsform och gratinera i ca 25 minuter eller tills de fått lite färg.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 473,0
Protein (g) 41,2
Fett (g) 21,5
Kolhydrater (g) 26,8
Bild:
Linnea Swärd
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla