Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Vattenmelon | |
200 g | Fetaost | |
2 msk | Pinjenötter | |
1 dl | Svarta oliver | |
1 st | Plocksallat | |
1 msk | Balsamvinäger | |
3 msk | Olivolja |
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna. Låt svalna. Grovstrimla salladen. Lägg den på ett stort fat. Skär bort skalet på melonen. Kärna ur och skär melonen i 2 cm stora tärningar. Fördela melontärningarna över salladen. Smula över fetaosten och strö över oliverna. Blanda vinäger och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Ringla över dressingen och strö över pinjenötterna över salladen precis före servering.
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta