Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 100 g | Färsk bladspenat | |
| 500 g | Kycklingfärs | |
| 0,5 st | Purjolök | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 400 g | Kokosmjölk | |
| Från ditt skafferi | ||
| 1 msk | Röd Currypasta | |
| 2 msk | Japansk soja | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 msk | Rapsolja | |
Skölj och grovhacka purjolöken. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp olja i en wok- eller stekpanna och bryn purjolök, ingefära och kycklingfärs tills färsen är genomstekt. Finfördela färsen med en gaffel.
Tillsätt currypasta, soja och kokosmjölk och låt sjuda i ca 5 min.
Skölj spenaten och vänd ner i den varma grytan precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar.
Servera grytan med ris eller nudlar och gärna med lite jordnötter på toppen.

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
21,95 kr

113,69 kr /kg

38,42 kr /kg

299,00 kr /kg

51,80 kr /l

263,18 kr /kg

296,67 kr /l

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

40,56 kr /l

