Vietnamesiska rispapperpankakor med färs och sriracha
Oh Mungood

Vietnamesiska rispapperpankakor med färs och sriracha

30 minEnkelt
373,65 kr
4 portioner28,74 kr per portion
En ny trend på sociala medier och ett supersnabbt lunchrecept. 10 minter, 1 panna och perfekt att använda för att rensa kylskåpet med det du har hemma.

0,5 mskTamarisoja
360 gVegetarisk Färs
25 gFärsk ingefära
100 gRispapper
2 stSalladslök
1 mskRapsolja
4 stÄgg
Topping
0,5 stKoriander - färsk
2 mskSriracha
1 dlMajonnäs
Instruktioner
1

Stek färsen i lite olja tills den fått fin färg och är krispig. Riv ner ingefära och ringla över tamari.

2

Strimla vårlöken/salladslöken.

3

Lägg ett rispapper i en torr stekpanna på medelvärme i 15 sekunder. Knäck ett ägg på rispappret och vispa ut så att hela pappret täcks.

4

Strö ut 1/4 av färsen, strö över vårlöken. Låt steka tills ägget har stelnat. Lägg över på en tallrik.

5

Ringla över majonnäs och sriracha. Garnera med koriander.