Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
10 g | Pinjenötter | |
50 g | Pesto Grön | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
100 g | Marinerad Kronärtskocka | |
3 msk | Vatten | |
40 g | Ruccolasallat | |
100 g | Bönpasta | |
20 g | Parmesanost |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i lätt saltat vatten.
Rosta pinjenötterna i en torr panna. Häll över pinjenötterna i en skål.
Sila av det mesta av oljan från kronärtskockorna och fräs dem 2 min i stekpannan. Riv parmesanosten.
Sila av och blanda pastan med pesto, frästa kronärtskockor, ruccola och riven parmesanost på låg värme på plattan. Smaka av med salt och svartpeppar.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1