Gå vidare till huvudinnehåll
Pastasallad med vattenmelon och fetaost
Mari Bergman

Pastasallad med vattenmelon och fetaost

15 minEnkelt
203,65 kr
4 portioner27,01 kr per portion
Snabblagad sallad till lunch eller middag på fem huvudingredienser. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med fem huvudingredienser. Se alla våra recept för "köp hem fem" här.

Köp hem
1 stGurka
1 stMynta - färsk
400 gGnocchi
500 gVattenmelon
300 gFetaost
Från ditt skafferi
3 mskOlivolja
1 krmSvartpeppar
1,5 mskVit balsamvinäger
1 krmSalt Fint
Instruktioner
1

Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.

2

Skala och skär melonen i bitar. Skölj och skär gurkan i bitar. Finhacka en halv kruka mynta.

3

Sila av pastavattnet och spola pastan kall. Blanda pastan med melon, gurka, mynta, smulad fetaost, olivolja och vit balsamvinäger. Smaka av salladen med salt och peppar och dekorera med myntablad. Ät och njut!