Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Riven Pizzaost | |
1 klyfta | Vitlök | |
1 st | Morötter | |
1 st | Aubergine | |
0,5 st | Blomkål Färsk | |
2 msk | Olivolja | |
1 st | Naanbröd | |
0,5 msk | Curry | |
2 dl | Långkornigt Ris | |
1 st | Spicy Tikka Masala Sauce |
Stek aubergine, morot, blomkål, curry och vitlök i olivolja. Tillsätt cooking sauce och 0,5 dl vatten för 4 portioner. Låt koka under lock i 8-10 minuter. Smaka av med salt. Servera tillsammans med naanbröd och ris.
Fördela den rivna osten på mini naanbröden. Gratinera i 200°C i mitten av ugnen tills osten smält. Servera genast.
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria