Gå vidare till huvudinnehåll
Buffelmozzarella med körsbärstomater och pistagenötter
Malin Andersson

Buffelmozzarella med körsbärstomater och pistagenötter

15 minEnkelt
227,50 kr
6 portioner 17,36 kr per portion
Smakrik och festlig rätt med italienska smaker, utmärkt till en buffé eller som förrätt. Servera gärna tillsammans med ett gott bröd.

1 tskFlingsalt
500 gBuffelmozzarella
1 dlPistagenötter
2 krmSvartpeppar Malen
2 mskOlivolja
200 gKörsbärstomater
Instruktioner
1

Dra/dela buffelmozzarellan till mindre bitar och lägg upp på ett fat eller en skärbräda.

2

Dela tomaterna i halvor och lägg över buffelmozzarellan.

3

Skala och hacka pistagenötterna grovt, strö nötterna över tomat och mozzarella.

4

Ringla över olivolja och toppa sedan med lite flingsalt och nymald svartpeppar.

Bild:

Kerstin Eriksson