Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Linfrö Helt | |
1 tsk | Kardemumma Mald | |
3 msk | Honung Flytande | |
2 dl | Havregryn | |
80 g | Växtbaserat pålägg | |
0,5 dl | Solroskärnor Naturella | |
1 krm | Flingsalt | |
4 msk | Riven kokos | |
4 skiva | Knäckebröd | |
1 l | Havregurt naturell | |
1 st | Banan | |
0,5 dl | Russin | |
2 msk | Rapsolja | |
200 g | Blåbär Fryst | |
1 krm | Kanel Malen |
Granola: Rosta havregryn, solrosfrön, linfrön och riven kokos i olja i en stekpanna tills de fått fin färg.
Sänk värmen och addera honung, en nypa flingsalt och kardemumma. Rör runt och stek tills granolan är torkad och gyllene. Blanda i russin.
Låt bären tina i rumstemperatur eller micra dem försiktigt. Blanda med lite honung och en nypa kardemumma.
Häll upp yoghurt i skålar, toppa med bären och granolan.
Bre påmackan på knäckebröden. Skiva bananen tunt och placera på mackan. Strö över kanel.
Bild:
Julia Thielen
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Blåbär Frysta 500g Magnihill