Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1,5 kg | Vattenmelon, (1 st) | |
| 1 st | Lime | |
| 1 tsk | Olivolja | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 0,5 st | Mynta - färsk | |
| 0,25 st | Rödlök | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 300 g | Fetaost | |
Melon- och fetaostsallad: Skala melonen och skär den i bitar. Skala och finhacka rödlöken och skölj och finhacka mynta (spara några vackra myntablad till dekoration).
Blanda melonbitar, rödlök och mynta i en skål. Smula i fetaosten i olika stora bitar. Skölj limen och riv i limeskal. Pressa i saft från en ½ lime. Skär den andra limehalvan i skivor och lägg åt sidan. Krydda med en nypa salt och peppar och tillsätt olja.
Lägg upp melonsalladen på ett vackert fat och dekorera med limeskivor och myntablad.
Styling: Carina Hejde och Mari Bergman
Bild:
Nurlan Emir

27,47 kr /kg

52,66 kr /kg

269,50 kr /kg

30,00 kr /kg

173,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

167,80 kr /kg

1 014,71 kr /kg