Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Marinerad Kronärtskocka | |
10 g | Pinjenötter | |
20 g | Parmesanost | |
40 g | Ruccolasallat | |
100 g | Bönpasta | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 tsk | Salt | |
50 g | Pesto Grön |
Koka upp saltat vatten till pastan och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Rosta pinjenötterna i en torr panna. Häll över pinjenötterna i en skål.
Sila av de mesta av oljan från kronärtskockorna och fräs sedan kronärtskockorna i stekpannan i 2 min.
Riv parmesanosten.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med pesto, frästa kronärtskockor, ruccola och riven parmesanost på låg värme på plattan. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp pastan i skålar och toppa med rostade pinjenötter. Klart att servera!
Näringsvärde: 488 kcal, 13 g protein, 38 g fett, 20 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta