Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Chiliflakes | |
1 dl | Majonnäs | |
1 st | Rödlök | |
2 tsk | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
Köp hem | ||
300 g | Korvbröd, 8 st | |
2 st | Avokado | |
300 g | Kräftstjärtar | |
50 g | Tångpärlor Citron | |
1 st | Gräslök - färsk |
Skala och finhacka rödlök. Tärna avokadon och finstrimla gräslöken. Blanda med majonnäs, chiliflakes och vit balsamvinäger i en skål. Vänd ner kräftstjärtarna och smaka av med salt och peppar.
Fördela fyllningen i korvbröd och toppa med tångpärlor. Servera gärna med valfri stark sås om du gillar hetta.
Bild:
Roland Persson
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria