Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,4 st | Formfranska | |
2 dl | Majonnäs | |
1 st | Citron | |
400 g | Räkor | |
1 msk | Smör | |
1 st | Dill - färsk | |
60 g | Löjrom |
Skala och grovhacka räkorna. Skär tunna klyftor av citronen och spara till servering. Blanda räkorna med majonnäsen. Smaka av med färskpressad citronjuice, salt och nymalen vitpeppar. Vänd ner den finhackade dillen. Ställ svalt. Skär bort kanterna på brödskivorna. Stek dem frasiga i lite smör i en stekpanna. Fördela röran över bröden. Toppa dem med löjrom och dillvippa. Servera en citronklyfta till varje toast.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Kalixlöjrom Fryst 250g Bröderna Perssons Piteå