Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Potatissallad | ||
100 g | Rädisor | |
75 g | Fetaost | |
0,5 st | Citron | |
0,5 st | Dill - färsk | |
0,5 st | Gurka | |
3 msk | Olivolja | |
1 st | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
150 g | Sugarsnaps | |
700 g | Potatis Fast | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
220 g | Rostbiff Pålägg |
Potatissallad: Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka i saltat vatten på låg värme ca 10 min. Var noga med att inte koka sönder den.
Skölj och skiva rädisorna och sugar snapsen och skölj och skär gurkan i halvmånar. Skölj och finhacka dill och persilja. Skär fetaosten i små kuber. Blanda samman alla ingredienser i en stor skål och tillsätt olja samt citronskal- och saft.
Sila av vattnet från potatisen och låt den svalna något och tillsätt den sedan till salladen. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Toppa potatissalladen med rostbiffsskivor.
Näringsvärde: 346 kcal, 20 g protein, 14 g fett, 33 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
3 Grillad Rostbiff 80g Jakobsdals