Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Färskostkräm | ||
1,5 dl | Vispgrädde | |
1 dl | Lemon Curd | |
0,75 dl | Florsocker | |
1 tsk | Vanillinsocker | |
200 g | Färskost Naturell | |
Montering | ||
4 msk | Lemon Curd | |
250 g | Jordgubbar Färska | |
150 g | Digestive original | |
0,5 st | Mynta - färsk |
Färskostkräm: Vispa ihop färskost, grädde, vaniljsocker och florsocker till en fluffig kräm. Vänd ner lemoncurd försiktigt med en slickepott.
Krossa digestivekexen grovt. Fördela två tredjedelar krossade digestivekex i botten av fyra glas.
Fördela färskostkrämen och klickar av lemoncurd i glasen. Toppa med färska jordgubbar och resten av de krossade digestivekexen. Dekorera med myntablad och servera!
Bild:
Nurlan Emir
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia