Gå vidare till huvudinnehåll
17. Red C
8W Training

17. Red C

30 minEnkelt
348,35 kr
2 portioner 94,36 kr per portion
Laxplåt i ugn med rödbetor, broccoli och fetaostkräm.

1 krmSalt
100 gFetaost
250 gBroccoli Färsk
300 gRödbetor - Förkokta
300 gFärsk laxfilé
1 mskOlivolja
1 dlValnötter
1 krmSvartpeppar Malen
1 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Lägg ut laxfilén på en plåt med bakplåtspapper.

3

Dela rödbetor och broccoli till mindre delar och fördela på plåten runt laxen.

4

Grovhacka valnötterna.

5

Toppa laxen med valnötterna och 1/3 av fetaosten. Ringla över lite olja och krydda med salt och peppar.

6

Tillaga i ugnen i ca 15 minuter eller tills laxen är klar och grönsakerna fått fin färg.

7

Blanda samman fetaost och crème fraiche i en bunke. Garnera laxplåten med några färska örter om du vill och servera tillsammans med fetaostkrämen.

Bild:

Jarda Zaoral