Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Salt | |
100 g | Fetaost | |
250 g | Broccoli Färsk | |
300 g | Rödbetor - Förkokta | |
300 g | Färsk laxfilé | |
1 msk | Olivolja | |
1 dl | Valnötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell |
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg ut laxfilén på en plåt med bakplåtspapper.
Dela rödbetor och broccoli till mindre delar och fördela på plåten runt laxen.
Grovhacka valnötterna.
Toppa laxen med valnötterna och 1/3 av fetaosten. Ringla över lite olja och krydda med salt och peppar.
Tillaga i ugnen i ca 15 minuter eller tills laxen är klar och grönsakerna fått fin färg.
Blanda samman fetaost och crème fraiche i en bunke. Garnera laxplåten med några färska örter om du vill och servera tillsammans med fetaostkrämen.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria