Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Torsk | ||
1 st | Chilipeppar Röd | |
2 tsk | Olivolja | |
1 krm | Salt Fint | |
400 g | Torskfilé | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 st | Vitlök Vanlig | |
Tomat- och majs mix | ||
2 dl | Majs Fryst | |
100 g | Körsbärstomater | |
Tillbehör | ||
1 st | Lime | |
40 g | Romansallat | |
2 dl | Gräddfil | |
180 g | Tortilla | |
100 g | Mango | |
Avokadosalsa | ||
1 krm | Salt Fint | |
1 st | Chilipeppar Röd | |
2 st | Avokado | |
100 g | Rödlök | |
1 st | Lime |
Torsk: Hacka chilin och vitlöksklyftorna och stek i olivoljan. Tärna samtidigt torsken och lägg sedan ned torskbitarna tillsammans med chilin och vitlöken, stek cirka 2 min per sida, smaka av med salt och peppar.
Avokadosalsa: Tärna avokado och finhacka rödlök samt chili. Lägg allt i en skål och pressa lime över salsan. Smaka av med salt.
Tomat- och majs mix: Tärna tomaterna och blanda i en skål med tinad majs.
Tillbehör: Klyfta lime.
Lägg fisken på tortillabröd, lägg på avokaosalsa och toppa med tomat- och majsmixen. Pressa över limesaft.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack