Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pasta | ||
75 g | Brieost | |
0,5 dl | Vatten | |
0,5 st | Zucchini | |
140 g | Bacon Skivat | |
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 msk | Olivolja | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
400 g | Gnocchi | |
1 st | Rödlök | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
35 g | Salladsmix |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och klyfta löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och skiva zucchinin tunt och strimla baconet. Skölj spenaten. Skär brieosten i bitar och grovhacka basilikan.
Fräs lök, vitlök, zucchini och bacon krispigt i oljan.
Sila av pastan men spara ½ dl av kokvattnet kvar i kastrullen. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt baconfräset, brieost, spenat och basilika. Fräs runt så att osten smälter och smaka av med salt och peppar. Servera pastan med lite sköljd sallad vid sidan om.
Näringsvärde: 480 kcal, 19 g protein, 19 g fett, 55 g kolhydrater.
Bild:
Emelie Otterbeck
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1