Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
4 st | Ägg | |
Vinägrett | ||
1 klyfta | Vitlök | |
1 dl | Olivolja | |
1 msk | Citron | |
1 tsk | Senap | |
1 l | Kantareller Konserv | |
1 st | Huvudsallat | |
1 st | Ciabatta | |
200 g | Rökt Sidfläsk Bit | |
1 st | Rödlök | |
200 g | Körsbärstomater |
Fördela sallatsbladen på fyra tallrikar.
Dela tomaterna och strimla löken. Tärna fläsket och stek det knaprigt i torr panna.
Om svampen är mycket blöt bör den kokas ur i torr panna först tills all vätska kokat in. Hetta upp lite smör i en panna och stek svampblandningen.
Ta upp svampen och stek sedan brödet i grova bitar.
Fördela fläsk, svamp och krutonger på sallatsbladen. Salta och peppra. Dela äggen och arrangera ovanpå.
Vispa ihop vinägretten och skeda över. Servera genast!
Bild:
Johnny Wohlin
1 Ciabatta Surdegsbullar EKO/KRAV Fryst Il Fornaio