Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
250 g | Haricot Verts Fryst | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
3 dl | Bulgur | |
Pestolax | ||
1 krm | Salt | |
600 g | Laxfilé Fryst | |
1 st | Citron | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
140 g | Pesto Grön |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillbehör: Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
Pestolax: Ta bort ev skinn på laxen och skär den i 4 portionsbitar. Salta och peppra varje bit efter smak. Blanda peston med citronsaft. Skala och pressa i vitlöken. Bred pestoblandningen över laxbitarna och sätt in i ugnen i ca 15 min.
Tillbehör: Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull till grönsakerna. Koka dem lite lätt ca 1-2 min strax innan servering.
Servera pestolaxen tillsammans med bulgur, yoghurt och lättkokta grönsaker.
Näringsvärde: Kcal: 674 Fett: 40 g Protein: 37 g Kolhydrater: 36 g
Bild:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta