Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 dl | Havregryn | |
0,5 dl | Riven kokos | |
2 dl | Havrekross | |
2 dl | Granola | |
4 dl | Äppelmust | |
2 msk | Kokosfett | |
2 msk | Honung Flytande | |
2 krm | Salt | |
2 msk | Sötmandel Hel | |
1 st | Ägg | |
Topping | ||
1 dl | Granola | |
2 msk | Honung Flytande |
Sätt ugnen på 200°. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Smält kokosfett och blanda i honung och äppelmust. Blanda ner väl i grötblandningen tillsammans med ägget. Fördela i fyra smorda, ugnssäkra portionsformar. Blanda ihop toppingen och strö över. Baka i mitten av ugnen i 20-25 min, tills gröten har fått fin färg.
1 Granola Hasselnöt & Dadlar 450g Paulúns
1 Kokosolja Kallpressad EKO 500ml Clean Eating
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt