Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
80 g | Cashewnötter Naturella | |
35 g | Salladsmix | |
1 msk | Olivolja | |
2 dl | Couscous Fullkorn | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Rödlök | |
75 g | Brieost | |
1 krm | Salt | |
0,5 st | Zucchini | |
250 g | Edamamebönor | |
2 st | Päron Conference | |
2 st | Avokado | |
Dressing | ||
2 krm | Chiliflakes | |
3 msk | Olivolja | |
3 krm | Salt | |
1 msk | Vit balsamvinäger |
Sallad: Tillred couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och skiva zucchinin tunt och skala och skiva rödlöken tunt. Skölj nektarinerna och skär i skivor. Skölj salladen.
Stek zucchiniskivorna i olja så att de blir fint gyllene. Salta lite lätt och lägg över skivorna på hushållspapper allteftersom.
Dressing: Blanda olja, balsamvinäger, chiliflakes och salt i en liten skål.
Sallad: Lägg upp salladen på ett fat och sprid ut couscousen. Fördela zucchiniskivor, rödlök, nektariner och sojabönor över. Skär brieost och avokado i skivor och toppa salladen med. Ringla över dressingen och strö över nötter och lite extra salt och peppar.
Näringsvärde: 820 kcal, 25 g protein, 37 g fett, 86 g kolhydrater.
Bild:
Emelie Otterbeck
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria