Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Rawfood-frosting | ||
1 st | Avokado | |
1 msk | Kakaonibs | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
1 msk | Kokosolja | |
0,5 tsk | Vaniljpulver | |
0,5 dl | Kakao | |
Brownie | ||
1 msk | Kokosolja | |
400 g | Dadlar Färska, urkärnade | |
1 dl | Kakao | |
30 g | Jordnötssmör, (2 msk) | |
0,5 tsk | Vaniljpulver | |
220 g | Valnötter | |
0,5 krm | Salt |
Mixa valnötterna tills de är grovhackade.
Tillsätt övriga ingredienser och mixa hastigt ihop allt.
Tryck ut massan i en form med bakplåtspapper, cirka 14 × 20 centimeter. Låt stå i frysen medan frostingen görs
Dela, kärna ur och skala avokadon.
Mixa den till en slät massa tillsammans med alla ingredienser utom kakaonibsen.
Bred massan över kakan, strö över kakaonibsen och ställ tillbaka i frysen eller i kylen tills frostingen har stelnat. Skär i bitar.
"Clean cooking” är skriven av Elisabeth Johansson och ges ut av Bonnier Fakta. Boken är fotograferad av Wolfgang Kleinschmidt.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt