Gå vidare till huvudinnehåll
Barilla Capellini med smakrik lax, kål och pesto
Barilla

Barilla Capellini med smakrik lax, kål och pesto

30 minEnkelt
384,70 kr
4 portioner 39,52 kr per portion
Pasta, lax, pesto - klassiska smaker som är SÅ goda tillsammans!

320 gCapellini
100 gBlomkål Färsk
0,25 krmMuskot Malen
0,5 krmChilipeppar & -pulver
500 gLaxfilé Fryst
0,5 krmSvartpeppar Malen
4 mskPesto Grön
100 gGrönkål
25 gRiven Pecorinoost
1 krmPaprikakrydda
1 krmSalt
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Dela laxen i ca 3x3 cm bitar. Krydda med muskotnöt, chilipulver och paprikakrydda. Dela blomkålen i små buketter och dela grönkålen i grova bitar.

2

Värm olivolja i en stekpanna och fräs blomkål och grönkål så att blomkålen blir lite mjuk och grönkålen blir krispig. Krydda med salt och peppar.

3

Lägg i laxen och stek med några minuter så att den blir lätt stekt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd pastan med peston, lax och grönsaksfräset samt hyvlad pecorino.