Krämig kyckling med röd curry

Krämig kyckling med röd curry

30 minEnkelt
265,30 kr
4 portioner42,85 kr per portion
Härlig kycklinggryta med spännande smak!(Monika Ahlbergs matkasse v43)

Kyckling med röd curry
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 tskFlingsalt
1 stRöd Paprika
1 dlVatten
140 gGul lök
1 mskMat & Bak Smör
3 mskRöd Currypasta
600 gFärsk kycklingfilé
125 gFärskost Naturell
Till servering
240 gJasminris
Sallad
0,5 dlBalsamvinäger
1 stRomansallat
2 krmFlingsalt
0,5 dlOlivolja
125 gKörsbärstomater
Instruktioner
1

Tillred riset enligt förpackningens anvisningar.

Dela kycklingen i bitar, ca 3 cm breda. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan.

Hetta upp en panna med smör eller olja. Stek kycklingen, löken och currypastan på inte alltför hög värme i ca 6-7 minuter. Rör om då och då.

Lägg i paprikastrimlorna och fräs i ytterligare 2 minuter. Tillsätt färskost och vatten. Rör om och värm. OBS! Det ska inte koka!

Skölj och arrangera salladen i en skål tillsammans med halverade körsbärstomater. Droppa över lite olivolja och balsamvinäger. Salta.

Servera den krämiga kycklingen med riset och salladen.