Gå vidare till huvudinnehåll
Barilla Gnocchi med svartrot och pesto
Barilla

Barilla Gnocchi med svartrot och pesto

30 minEnkelt
257,60 kr
4 portioner 32,05 kr per portion
Snabb men festlig vardagsrätt med svartrot och pesto.

320 gGnocchi
2 stSchalottenlök
50 gRiven Parmesanost
4 mskPesto Grön
0,5 stFransk dragon
0,5 kgSvartrot
2 mskCitron - Eko
40 gSardeller
Instruktioner
1

Skala svartrötterna och dela dem i 5 cm stora bitar, förväll i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Skala och hacka löken. Hacka dragonen grovt.

2

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

3

Värm en stekpanna med olivolja och stek svartrötterna tillsammans med löken så att de får färg. Lägg i dragonen, citronskal, citronsaft och sardellerna och fräs några minuter. Krydda med nymalen svartpeppar

4

Vänd ihop pastan med peston. Rör ner svartrötterna och servera med riven parmesan och toppa med lite dragon.