Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
320 g | Gnocchi | |
2 st | Schalottenlök | |
50 g | Riven Parmesanost | |
4 msk | Pesto Grön | |
0,5 st | Fransk dragon | |
0,5 kg | Svartrot | |
2 msk | Citron - Eko | |
40 g | Sardeller |
Skala svartrötterna och dela dem i 5 cm stora bitar, förväll i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Skala och hacka löken. Hacka dragonen grovt.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Värm en stekpanna med olivolja och stek svartrötterna tillsammans med löken så att de får färg. Lägg i dragonen, citronskal, citronsaft och sardellerna och fräs några minuter. Krydda med nymalen svartpeppar
Vänd ihop pastan med peston. Rör ner svartrötterna och servera med riven parmesan och toppa med lite dragon.
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1