Recept | Huvudrätt | Fisk

Fishtaco med mango- och avokadosallad

Foto: Sanna Livijn Wexell Fishtaco med mango- och avokadosallad

Riktigt enkel och smal fiskrätt som får alla att erkänna att fisk är fantastiskt! (Tastelines matkasse v4 2015)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1.Salsa:Skölj, kärna ur och tärna gurkan. Tärna avokadon och skala
och finhacka rödlöken.

2. Skala och riv ingefära och skölj och finhacka koriandern. Blanda
alltsammans i en skål med den tinade mangon. Tillsätt saften från en halv lime, chiliflakes, honung och salt.

3.Lax:Ta bort ev skinn från laxfilén och skär den i kuber. Blanda
salt, socker och chiliflakes på en tallrik. Vänd laxkuberna i
kryddblandningen.

4. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek laxkuberna
hastigt på ganska hög värme på båda sidor. Lägg över dem på ett fat.

5.Tillbehör:Skölj salladen och lägg upp yoghurten i en liten skål.

6. Fyll tortillabröden med sallad, salsa och lax och toppa med lite
yoghurt. Vik ihop och njut.

Recept: Mari Bergman
Foto: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: Kcal: 483, Fett: 31 g, Protein: 31 g, Kolhydrater: 20 g

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Retlermikes :

Retlermikes :

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst