Smörgåstårta med skinka

Smörgåstårta med skinka

6 tEnkelt
847,30 kr
10 portioner24,33 kr per portion
Smörgåstårta med skinka

Toppröra
2 tskSenap
1 dlVispgrädde
1 dlMajonnäs
Övriga ingredienser
2 stLandgångsbröd
Röra
1,5 dlGurka
1,5 dlÄpplen
1 dlPurjolök
100 gRökt Skinka
1 krmTabasco
1,5 dlAnanas
1 tskSenap
100 gHushållsost
1,5 dlVispgrädde
0,75 dlMajonnäs
Garnering
100 gHushållsost
100 gKokt Skinka
250 gKörsbärstomater
500 gVindruvor
100 gRökt Skinka
Instruktioner
1

Kan anpassas till gluten- och mjölkfritt alternativ genom att se över brödet, grädden och eventuellt utesluta osten.

Använd landgångsbröd, 3 st i 3 lager, eller formfranska, 9 st i 3 lager. För 10 portioner.

(Provade med riven texmex ost, det var INTE bra....)

Dag 1 Skär bort kanterna. Riv osten. Skär/hacka ingredienserna i mindre bitar och blanda ihop till en röra och smaka av. Mer tabasco?

Lägg ut första lagret bröd och bred över halva röran. Lägg ut andra lagret bröd och bred ut resten av röran. Lägg ut sista lagret bröd. Förvara tårtan i kylskåp över natten under en fuktig kökshandduk.

Dag 2 Blanda ihop toppröran och bred över tårtan. Garnera efter tycke och smak. Gör tex strutar av skinkan och rundlar av den skivade osten. Eller riv osten och strö över tårtan.