/ Frukt & Grönt / Frukt- och Grönsakskassar

Frukt&Grönt 2:a Sortering 4kg

Frukt&Grönt 2:a Sortering 4kg
Pris 59,95 kr
Jmf pris 14,99 kr/kg
st

Betyg:

Produktinformation
Vi är stolta över att äntligen kunna presentera våra nya kassar med andrahandssortering! Frukt&Grönt kassen innehåller 4kg blandad frukt och grönsaker. OBS! Innehållet varierar efter tillgång. Har vi brist på frukt kan denna kasse innehålla endast grönsaker eller tvärtom. Med andrahandssortering menar vi frukter och grönsaker med lite defekter, exempelvis fläckar på skal, konstig eller avvikande färg eller små storlekar som vi inte kan sälja i den vanliga butiken. Då vi är mycket hårda på kvalitén på våra vanliga frukter och grönsaker blir det en hel del som sorteras bort. Vi har länge funderat på hur vi tar hand om dessa på bästa sätt, dels för miljön, dels ekonomiskt men även för vårt samvete! Bästa sättet är såklart att sälja dem till inköpspris eller till och med under inköpspris till våra kunder! Vi hoppas att du som kund vågar prova dessa kassar. Skulle du mot förmodan inte bli nöjd eller har du andra åsikter/tankar är det bara att höra av sig till vår trevliga kundtjänst! Tillsammans för miljön!

Ingredienser


Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Se alla varor från Frukt & Grönt

Liknande varor

Kommentera

Kommentarer

Laura :

Hej. Väldigt fina grejer men tyvärr inte någon vanlig frukt eller grönt. 2 askar körsbär, massa ingefära och pepparrot (???) Ingen frukt till barnen och grönsaker till maten....

Daniel :

inspirerande kasse. De grönsaker vi inte kommer använda planterar vi. Bra kasse för priset.

Alexandra :

Så superbra idé

Carita :

Första gången jag testade denna, kom idag och jag är helt sjukt imponerad?! Massor med fin kvalitetsfrukt och grönsaker utan en enda skråma!? Bara nätet med mogen avocado hade kostat som hela kassens innehåll i butik. Kommer definitivt köpa igen!

Emilie & Carl :

Har köpt den två gånger, samt den tidigare (?) 2ahands-fruktkassen. Nöjd alla gånger! Det vore toppen om de grönsaker man köpt till normalpris plockas bort från beställningen om de också ligger i kassen. Så skulle man ju göra vid inköp i en vanlig butik. Några gånger har vi haft 4 påsar sallad och 2 salladshuvuden i kylen i en familj på fyra. Det hinner vi inte äta upp. Utöver det - SÅ bra om svinnet minskas på detta sätt. MVH Emilie

MatHem :

Hej Elisabet! Härligt att läsa att du är nöjd med din upplevelse av vår Frukt&Grönt 2:a Sortering 4kg! Allt gott/MatHem

Elisabet :

Chansade på denna och blev glatt överraskad. Vi fick bl a vattenmelon som bara var lite mjuk på en liten del, fina jordgubbar från Belgien där bara enstaka såg tråkiga ut (som det ju brukar göra), ekologiska cocktailtomater - felfria, fin bladspenat med kort datum, sparris - lite mjuka toppar, paprika med några små bruna streck, ekologiska ärtskott, påse med rivna rotfrukter m.m. Väldigt prisvärt och det med kort datum stoppar jag bara i smoothies. ??

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst