Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Röd coleslaw | ||
3 msk | Äkta Majonnäs | |
300 g | Rödkål Färsk | |
1 msk | Senap Grovkornig | |
2 krm | Salt | |
1 tsk | Vit balsamvinäger | |
2 msk | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Äpple Granny Smith | |
300 g | Vegetarisk File | |
3 msk | Ströbröd | |
4 msk | Senap Grovkornig | |
1 st | Ägg |
Sätt ugnen på 225 grader.
Fett (g) 16,
Lägg filéerna på en smord plåt. Blanda ihop ägg, senap och ströbröd
Pensla filéerna med blandningen och grilla/stek i ugnen i ca 10 minuter eller tills de har fått en fin färg. Ha lite koll på dem så att de inte bränns.
Strimla rödkålen fint.
Lägg i en bunke och häll över kokande vatten. Låt stå ett par minuter och häll av vattnet. Kyl kålen en stund. Skala och skär äpplet i små bitar och blanda kål, äpple med majonnäs, crème fraiche, vinäger, salt och peppar.
Servera quornfiléerna med coleslaw.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 321,
Kolhydrater (g) 20,
Protein (g) 19,
Bild:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äpple Granny Smith EKO Klass1