Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
0,5 tsk | Sesamolja | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
1 msk | Färsk ingefära | |
0,5 krm | Salt | |
0,5 tsk | Honung Flytande | |
1 msk | Vatten | |
1 msk | Fisksås - Asiatisk | |
1 st | Lime | |
1 msk | Risvinäger | |
1 msk | Rapsolja | |
Glasnudelsallad | ||
0,5 st | Isbergssallat | |
1 dl | Cashewnötter Saltade | |
140 g | Rostbiff i Skivor | |
70 g | Glasnudlar | |
0,5 st | Röd Paprika | |
40 g | Salladslök | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
0,5 msk | Sesamfrö | |
0,5 st | Gurka | |
1 st | Morötter |
Dressing: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.
Glasnudelsallad: Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten. Strimla rostbiffen. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken. Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel