Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pasta | ||
250 g | Körsbärstomater | |
100 g | Pesto Grön | |
150 g | Mozzarellaost | |
400 g | Fusilli | |
100 g | Salami pålägg | |
Tillbehör | ||
0,5 st | Isbergssallat |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Strimla salamin, skölj och dela tomaterna på mitten och sila av vattnet från mozzarellaosten.
Tillbehör: Skölj och lägg upp salladsblad på ett fat.
Pasta: Sila av pastan och blanda med peston. Blanda i salami, tomater och riven mozzarella. Lägg upp i djupa tallrikar och servera med några salladsblad vid sidan om.
Näringsvärde: 554 kcal, 22 g protein, 18 g fett, 54 g kolhydrater.
Bild:
Linnea Swärd
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta
1 Mozzarella 125g Michelangelo