Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
2 msk | Fiskfond | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
Köp hem | ||
1 st | Dill - färsk | |
800 g | Potatis Fast | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
3 dl | Vispgrädde |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka potatisen i saltat vatten.
Lägg de tinade laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra efter smak. Blanda grädden med fond och 0,5 kruka hackad dill. Häll gräddblandningen över laxen och sätt in i ugnen i ca 10-15 min.
Koka ärtorna i lättsaltat vatten i 1 min. Ta ut fisken och häll på ärtor. Dekorera med sköljd hackad dill.
Servera laxen och ärtorna med kokt potatis.
Bild:
Nurlan Emir
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt