Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
600 g | Kycklingfile | |
5 dl | Grönsaksbuljong | |
410 g | Kidneybönor | |
100 g | Riven Parmesanost | |
150 g | Färsk bladspenat | |
1 krm | Salt Fint | |
2,5 dl | Fullkornsbulgur | |
50 g | Pinjenötter |
Koka upp grönsaksbuljong. Tillsätt bulgur och sänk värmen. Låt sjuda under lock i 12 minuter. Ta kastrullen av plattan och låt stå i 5 minuter.
Hetta upp en torr stekpanna. Lägg i pinjekärnorna. Rosta pinjekärnorna tills de fått fin färg. Salta dem lätt.
När bulguren är klar, rör i blad-spenat och bönor. Lägg upp i en skål och strö över pinjekärnorna och parmesanosten. Servera till stekt kycklingfilé.
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt