Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Örtsalt | |
200 g | Cottage cheese Naturell | |
4 st | Bakpotatis | |
100 g | Riven Gratängost | |
1 st | Gul lök | |
0,5 msk | Basilika - torkad | |
1 krm | Svartpeppar | |
200 g | Morötter | |
250 g | Broccoli | |
1 krm | Salt |
Lägg broccolin i kokande lättsaltat vatten och sjud under lock i 5 min. (15 min om den är färsk). Lägg broccolin i en eldfast form, smord med margarin. Blanda lök, morötter, ost, keso och kryddor. Häll blandningen över broccolin. Gratinera i 225 grader i ca. 20 min. Serveras med bakpotatis och aromsmör.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt