Burrata med tomater
Jessica Frej

Burrata med tomater

20 minEnkelt
288,50 kr
4 portioner64,47 kr per portion
Förrätten som var en del av trerättersmiddagen som serverades på vinnarmiddagen 5/6 - var ett samarbete mellan smarta lås-företaget Glue, Mathem och matkreatören och kokboksförfattaren Jessica Frej. En smakrik och krämig burrata med gärna olikfärgade tomater är en fröjd både för ögat och smaklökarna.

0,5 dlOlivolja
1 krmFlingsalt
400 gBurrata
30 gPinjenötter
1 stChilipeppar Röd
2 stBasilika - färsk
30 stKörsbärstomater
1 krmSvartpeppar Malen
Instruktioner
1

Dela tomaterna och lägg på ett fat.

2

Rosta pinjenötterna i en torr panna, rör hela tiden så de inte bränns.

3

Bryt osten över tomaterna.

4

Finhacka chilin och strö den över. Toppa med nötterna, olja svartpeppar och salt.