Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Krossade Tomater | |
100 g | Jalapeno Konserverad | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 tsk | Cayennepeppar | |
1 tsk | Strösocker | |
400 g | Vita Bönor | |
250 g | Svarta Bönor | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Grön Paprika | |
1 tsk | Koriander - torkad | |
3 msk | BBQ-sås Hickory | |
2 tsk | Chilipulver | |
1 tsk | Mineralsalt | |
400 g | Kidneybönor | |
3 dl | Gräddfil | |
1 st | Gul Paprika | |
1 msk | Svartpeppar | |
3 dl | Folköl 3,5 % | |
1 tsk | Spiskummin | |
700 g | Högrev |
Bryn kött, lök och vitlök. Tillsätt paprikorna. Häll i öl, tomatkross och kryddor och låt det småkoka i ca en timme under lock. Tillsätt bönorna, BBQ-sås, socker, salt och peppar. Justera kryddningen efter eget behov. Servera med Jalapenos, riven ost och gräddfil.
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria