Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Vispgrädde | |
3 msk | Sweet Chili | |
1 tsk | Svartpeppar Malen | |
1 klyfta | Vitlök | |
250 g | Riven Gratängost | |
1 tsk | Salt | |
500 g | Blandfärs | |
1 msk | Honung Flytande | |
800 g | Potatis Fast |
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och koka potatisen tills den är helt klar. Slå av vattnet. Under tiden steker du köttfärsen. När färsen nästan är klar hackar du ner vitlöken och steker med i ca 3 minuter. När köttfärsen är klar häller du i Sweet chili såsen, salt och peppar. Smaka av med honungen. Låt små steka på svag värme i ca 5 minuter. Smöra en ugnsform och häll i potatisen. Fördela köttfärsen jämt över potatisen och häll på grädden. Toppa med ost och in i ugnen i ca 20 minuter tills grädden kokar och osten får fin färg.
Serveras gärna med en fetaost sallad.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blandfärs 50/50 500g Smak av Gotland
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel