Gå vidare till huvudinnehåll
Löjromspizza
Mari Bergman

Löjromspizza

20 minEnkelt
994,80 kr
4 portioner 95,10 kr per portion
Denna lyxiga löjromspizza är en given succé! En vit pizza med löjrom passar perfekt som tilltugg till fördrinken eller som del av nyårsmenyn.

Topping
1 stRödlök
1 dlCreme Fraiche Naturell
1 stCitron - Eko
80 gLöjrom
1 stGräslök - färsk
1 krmSvartpeppar
1 krmFlingsalt
Pizza
400 gPizzadeg
75 gParmesanost
1 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Värm ugnen till 225 grader.

2

Pizza: Kavla ut pizzadegen till önskad form. Lägg degen på en bakplåtsklädd plåt.

3

Bred på creme fraiche och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugn i ca 10-15 min.

4

Topping: Skala och finhacka rödlök. Finhacka gräslök.

5

Ta ut pizzan och strö över rödlök och gräslök. Toppa med klickar av creme fraiche och löjrom. Riv lite citronskal över pizzan och strö över svartpeppar från kvarn och lite flingsalt. Skär pizzan i bitar och servera.

Bild:

Nurlan Emir