Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Maträtt | ||
5 dl | Vispgrädde | |
1 tsk | Tomatpuré | |
1 tsk | Vitpeppar Malen | |
500 g | Blandfärs | |
2 st | Gul lök | |
1 tsk | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Kalvfond Buljong | |
0,5 tsk | Salt | |
Tillbehör | ||
75 g | Färsk bladspenat |
Hacka lök. Blanda i vitpeppar, svartpeppar och salt i färsen. Forma färsen till biffar. Stek biffarna i smör. När de nästan är klar häll ner löken. När löken är mjuk häll ner tomatpure kalvfond och grädde. Låt koka ihop en stund.
Servera med Blad spenat.
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1