Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Curry | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
300 g | Spenat Hackad Fryst | |
1 st | Krossade Tomater | |
1 tsk | Sambal Oelek | |
1 st | Kikärtor | |
400 g | Äggnudlar | |
1 msk | Rapsolja | |
1 klyfta | Vitlök | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 msk | Mango Chutney | |
1 st | Gul lök |
Hacka vitlök och gul lök och fräs den i oljan. Låt curry fräsa med.
Häll över kokosmjölken och lägg i grönsaksbuljongtärningen.
Låt koka 5 min.
Tillsätt de krossade tomaterna och den frysta spenaten.
Koka upp vattnet till nudlarna och koka dessa.
Lägg i kikärterna, mango chutney och sambal oelek och låt kikärterna bli varma utan att koka sönder.
Servera med nudlarna.