Grillade pilgrimsmusslor.

Grillade pilgrimsmusslor.

15 minEnkelt
50,50 kr
4 portioner10,88 kr per portion
Grillade pilgrimsmusslor på en bädd av sparris

8 stPilgrimsmusslor Fryst
2 krmSvartpeppar
2 tskSalt Fint
12 stSparris Färsk
150 gRiven Gratängost
2 mskOlivolja
Instruktioner
1

Stek musslorna i en grillpanna eller stekpanna med lite olivolja, tills dom inte är genomskinliga längre ca 2 min per sida. salt och peppar efter smak.

Koka sparrisen i saltat vatten i 5-10 min beroende på hur hårda man vill ha dom.

Lägg upp 3st sparris på en tallrik lägg på 2 musslor och strö lite gratäng ost över.

Om man vill, kan man gratinera allt, 4-5 min eller tills osten har blivit lätt gyllenbrun i ugnen på 225 grader i mitten.