Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Blandfärs | |
150 g | Fetaost | |
3 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 msk | Dijonsenap | |
4 st | Vanliga Tomater | |
3 msk | Smör | |
1 st | Lök | |
2 st | Röd Paprika |
Finhacka och stek löken mjuk i smöret.
Tillsätt köttfärsen och fortsätt steka.
Salta och peppra.
Skär tomaterna och paprikorna i bitar och tillsätt dem.
Tillsätt grädden och låt det hela koka upp.
Späd med vatten till önskad konsistens.
Tillsätt senap och smaka av med salt och peppar.
Mosa osten och blanda med crème fraichen.
Smaka av med peppar.
1 Blandfärs 50/50 500g Smak av Gotland
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla