Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 dl | Råsocker Strö | |
3 tsk | Bakpulver | |
100 g | Smör | |
2 tsk | Vaniljsocker | |
1 dl | Blåbär Fryst | |
6 dl | Dinkelmjöl | |
2 dl | Vatten | |
1 dl | Hallon Frysta | |
4 st | Ägg |
Sätt på ugn en på 225 grader.Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret i en kastrull och slå sedan i vattnet och låt det hela koka upp. Rör hastigt ner den heta smörmjölken i äggsmeten. Häll i mjöl och vaniljsocker. Sist i med bakpulver. Häll upp i 16 stora muffinsformar. häll i valfri mängd frysta blåbär och hallon. grädda i 225 grader i ca 12 min.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Blåbär Frysta 500g Magnihill
1 Hallon Frysta 750g Magnihill